Praktijk

In onze moderne praktijkruimte werken we in nagenoeg identieke behandelkamers. Deze kamers zijn ruim opgezet en door de warme kleuren en inrichting voelt u zich hier helemaal op uw gemak.

Wij proberen het mensen zo makkelijk mogelijk te maken om naar onze praktijk te komen door servicegericht te werken en er een prettige onderlinge werksfeer op na te houden.

Filosofie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom werken we uitsluitend met de allerbeste materialen en besteden we veel zorg aan het hygiëneproces. Op die manier garanderen we topkwaliteit.

Het doel is u zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Up-To-Date

Via het computersysteem hebben al onze tandartsen direct toegang tot uw gegevens. Op die manier kan iedere tandarts u in principe helpen. Dit heeft voor u als grote voordeel dat u meestal al binnen een week een afspraak kunt maken. Wilt u toch liever uw eigen tandarts, dan kunt u bij het maken van een afspraak uw voorkeur aangeven.

Multidisciplinair

Den2 is multidisciplinair. Dat betekent dat iedere tandarts naast de standaardbehandelingen ook z’n eigen subspecialisme(s) heeft. Naast algemene tandheelkunde kunt u daarom bij ons terecht voor onder andere orthodontie (onzichtbare beugels van Invisalign), implantologie, esthetische tandheelkunde, mondhygiënebehandeling, prothetiek, uitgebreid kroon- en brugwerk, chirurgische verrichtingen en het bleken van tanden.