Praktijk

In onze moderne praktijkruimte werken we in nagenoeg identieke behandelkamers. Deze kamers zijn ruim opgezet en door de warme kleuren en inrichting voelt u zich hier helemaal op uw gemak.

Filosofie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom werken we uitsluitend met de allerbeste materialen en besteden we veel zorg aan het hygiëneproces. Op die manier garanderen we topkwaliteit.

Up-To-Date

Via het computersysteem hebben al onze tandartsen direct toegang tot uw gegevens. Op die manier kan iedere tandarts u in principe helpen. Dit heeft voor u als grote voordeel dat u meestal al binnen een week een afspraak kunt maken. Wilt u toch liever uw eigen tandarts, dan kunt u bij het maken van een afspraak uw voorkeur aangeven.

Multidisciplinair

Den2 is multidisciplinair. Dat betekent dat iedere tandarts naast de standaardbehandelingen ook z’n eigen subspecialisme(s) heeft. Naast algemene tandheelkunde kunt u daarom bij ons terecht voor onder andere implantologie, lachgas-sedatie, mondhygiënebehandeling, prothetiek, kroon- en brugwerk, kleine chirurgische verwijderingen en bleken. Ook hebben we een tandarts die gespecialiseerd is in de behandeling van kinderen.